Miksi Tuomas?

Muun muassa he puhuivat puolestani kunnallisvaaleissa 2012:

”Tuomas on urheilumies, joka ajaa päämäärätietoisesti liikunnan ja urheilun asiaa. Politiikassa ja jalkapallokentällä pitää osata myös johtaa. Tuomas osaa. Siksi Tuomas.”
Jalkapalloilija, maajoukkuekapteeni Niklas Moisander

”Tuomas on taitava ja nopeilla hoksottimilla varustettu erinomainen neuvottelija, joka pystyy myös kompromisseihin. Ehdottomasti äänen arvoinen.”
Kansanedustaja Anne-Mari Virolainen

”Tuomas on huipputyyppi, hauskaa seuraa ja osaa myös kuunnella muita. Avuliaan luonteensa ansiosta saamme Tuomaksesta erinomaisen valtuutetun.”
Paralympiauimari Meri-Maari Mäkinen

“Tuomas osaa arvostaa Jarkko Niemisen saavutuksia niiden ansaitsemalla tavalla. Siitä tennisystäviltä iso VAMOS! Kyllä Tuomakselle kannattaa äänensä antaa.”
Laulaja, opiskelija Severi Hirvensalo

“Turkulainen palloilukulttuuri on lähellä Tuomaksen sydäntä ja tiedän hänen pystyvän järkeviin ratkaisuihin kipeästi tarvittavan palloiluhallin suhteen. Tuomas ei ainoastaan toimi minulle henkilökohtaisesti tärkeän asian puolesta. Hän on ennen kaikkea loistava ja muita ajatteleva kaveri. Minun valintani on 166.”
Käsipalloilija (ÅIFK), opiskelija Pekko Aalto

“Olen oppinut tuntemaan Tuomaksen politiikan kautta. Tuomas on aktiivinen, reipas ja analyyttinen nuorimies. Tuomas on aikaansaava ja ajatteleva – yhtäaikaa. Tuomaksen kaltaisia rohkeita ja aikaansaavia poliitikkoja tarvitaan Turun valtuustoon. Turku on Tuomaksensa ansainnut! Äänestä. Suosittelen!”
Heikki Arikka, Kokoomus Raisio

“Turkuun tarvitaan dynaamisia tekijöitä, jotka osaavat hallita kokonaisuuksia sekä ajatella innovatiivisesti. Tuomas osaa. Siksi Tuomas.”
Raision Vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Matias Mäenpää

“Olen oppinut kymmenen vuoden aikana tuntemaan Tuomaksen intohimoisesti työhön ja toimiinsa sitoutuvana ihmisenä, jolle Turku on aina ollut enemmän kuin pelkkä asuinpaikka.”
Yrittäjä Tuomas Lehtinen, Turku

“Turun urheilumaailmassa on pitkään ollut huutava pula ihmisistä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita turkulaisten hyvinvoinnista. Hyvin ohjattu, laadukas ja monipuolinen lapsiliikunta urheilulajista riippumatta ovat avaintekijöitä paitsi tulevaisuuden urheilukenttien urotöille, myös hyvinvoiville turkulaisille. Tuomas aidosti ymmärtää asian tärkeyden. Siksi Tuomas.”
Anatoli Bogdanov, juniorivalmentaja, TPS C1

“Valtuutetulla on oltava tietoa, osaamista ja viisaita mielipiteitä. Sellaisia ehdokkaita on paljon. Tärkeitä asioita pitäisi saada vietyä myös läpi. Tarvitaan kykyä kuunnella ja ymmärtää, myös vastapuolen näkemyksiä. Vain siten tulee itsekin kuulluksi ja viisaat ajatukset muuttuvat päätöksiksi. Se on empatiaa, hyvää tuulta, kykyä saada muutkin mukaan. Ihan tyypillisiä Tuomas Viljamaan ominaisuuksia!”
Brysselissä asuva turkulaispersoona Petri Lahesmaa

“Tuomaksen tapa lähestyä ihmisiä on helppo ja vaivaton. Näin ollen asiatkin hoituvat samalla kaavalla. Tuomaksen tuntemus antaa luoton siihen, että asioista ei vaan puhuta, vaan niille myös tehdään jotain. Erityisesti liikunta on lähellä sydäntäni. Siksi uskallan luovuttaa ääneni Tuomaksen varmoille käsille.”
Myyjä, mainosmalli Heikki Villa, Turku

“Tuomas tuntee ihmisiä elämän kaikilta alueilta, juuri sen takia hän tietää ihmisten erilaiset tarpeet ja pystyy heidän kanssaan yhteistyöhön (puoluerajoistakin riippumatta). Tästä syystä annan ääneni Tuomakselle.”
Opiskelija Tuukka Airaksinen, Turku

“Tuomas on hyvä jätkä! I rest my case.”
Marketing Trainee Aleksi Kanerva, Whitestone Oy

”Tuomas antaa ja tekee aina kaikkensa: hän laittaa itsensä likoon ja auttaa muita täydellä sydämellään. Hän näkee asiat huomista pidemmälle ja usealta kantilta. Tuomaksen ihmissuhdetaidot, Turku-tuntemus ja se valtava palo ja intohimo joka hänellä on politiikkaan, tekevät hänestä erinomaisen valtuutetun. Hän on sellainen poliitikko, ihminen ja ystävä, jota minä ihailen.”
Miira Raiskila, kampanjapäällikkö, opiskelija

“Tunnen Tuomaksen jo monen vuoden takaa. Tuomas on ollut aina hyvä ja luotettava ystävä, jonka johdosta voin häntä lämpimästi suositella. Hän on aito ja välitön ihminen, jota on helppo lähestyä. Tuomas on myös armoitettu urheilumies, jonka äänestä paistaa palava intohimo kehittää Turun alueen urheilutoimintaa. Siksi Tuomas.”
Tommi Lauren, vakuutusneuvottelija
, opiskelija

“Rakas isoveljeni pitää ennen kaikkea huolta läheisistään. Tuomas oli meistä lapsista se, joka mietti ensin ja teki sen jälkeen. Näin Tuomas tekee politiikkaakin. Tiedän, ettei ääneni mene hukkaan. Siksi Tuomas.”
Anna Viljamaa, fysioterapeutti ja ylpeä pikkusisko

“Olen tuntenut Tuomaksen reilun kymmenen vuoden ajan eikä vastaan ole tullut tilannetta, jossa Tuomas olisi jäänyt sanattomaksi tai toimettomaksi. Asiat on kohdattu, käsitelty ja hoidettu kuntoon. Tuomas kuuntelee ja välittää aidosti. Tämän takia voin luottavaisin mielin antaa ääneni hänelle.”
Marko Villa, Tradenomi, Myyntiagentti

“Tuomas tykkää aidosti kunnallispolitiikasta. Tuomas on kokenut ja pätevä. Äänestän Tuomasta, koska haluan Turulle vain parasta. Tuomaksella on aina sydän mukana. Siksi Tuomas.
Anne Taavitsainen, opiskelija